MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Kanibalizm na czerwonym dywanie. Film o rozpuście i dewiacjach podbija Cannes

Kanibalizm na czerwonym dywanie. Film o rozpuście i dewiacjach podbija Cannes

W jakim składzie Arka zagra w Gdańsku. Marcjanik: Musimy zamknąć sprawę w niedzielę

W jakim składzie Arka zagra w Gdańsku. Marcjanik: Musimy zamknąć sprawę w niedzielę

Polecamy

Obywatelskie Wysłuchanie Publiczne na temat zmian w podstawie programowej już 18 maja

Obywatelskie Wysłuchanie Publiczne na temat zmian w podstawie programowej już 18 maja

Zamaskowany sprawca z paralizatorem napadł na pocztę we Wrocławiu

Zamaskowany sprawca z paralizatorem napadł na pocztę we Wrocławiu

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak