MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
2. Zasmażka. Na patelni podsmaż mąkę pszenną z masłem lub...
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zagęścić zupę? Polecamy 7 domowych sposobów, które zawsze działają. To nie tylko tradycyjna zasmażka

Kapuśniak

2. Zasmażka. Na patelni podsmaż mąkę pszenną z masłem lub olejem roślinnym i wymieszaj z resztą zupy. Potrawa zyska ładny kolor, będzie gęstsza i bardziej sycąca. Możesz wykorzystać ten sposób do przygotowania kapuśniaku. Polecamy nasz przepis. Kliknij link i sprawdź: przepis na kapuśniak.

Zobacz również

Nowi lektorzy i ceremoniarze w Archidiecezji Białostockiej. Zobacz zdjęcia

Nowi lektorzy i ceremoniarze w Archidiecezji Białostockiej. Zobacz zdjęcia

XI Historyczny Festyn Rodzinny Wioska Wikinga przy Akademii Piotrkowskiej ZDJĘCIA

XI Historyczny Festyn Rodzinny Wioska Wikinga przy Akademii Piotrkowskiej ZDJĘCIA

Polecamy

Szukasz idealnej sukienki na wesele jako mama? Tylko spójrz na te cudowne kreacje!

Szukasz idealnej sukienki na wesele jako mama? Tylko spójrz na te cudowne kreacje!

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

„Królowa wędlin” z „Sanatorium Miłości” dorobiła się fortuny. Czym się zajmowała?

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie